Hit enter to search or ESC to close

Om oss

Transport

Vi har transport i hele Skandinavia, samt Finland. Vi kan transportere til andre land, med avtale.

Erfaring

Vi har erfaring siden 1995 og er inne i 3. generasjon transportører, med styrke i Skandinavisk transport.

Målgruppe

Alle som har behov for lagring eller transport.

Målsetting

Vi kjemper hver dag for å være en bedrift du kan stole på. Kundens inntrykk og fornøyelse er ekstremt viktig for oss.

INGENTING FOR LITE, INGENTING FOR STORT

Jootrans er en forkortelse for Jan Olaf Olsen Transport og Spedisjon AS, nåværende firma ble etablert i 1995, og er nå 3 generasjon innenfor transportvirksomhet. Vår virksomhet omhandler alt innen transport, transportformidling og terminaltjenester, og teller i dag 11 ansatte.

Vi holder til på Magnor Moen industriområde, kun 1 kilometer fra Svenske Grensen(Magnor/Eda). Vi har lang erfaring innenfor stykkgods, partifrakt og spesial transport i innland og utland, samt egen avdeling for spedisjon og fortolling.

Vi utfører alle typer av terminaltjenester: Omlasting av gods opp til 10 tonn pr løft, men er også behjelpelige med tyngre løft etter avtale. I våre ny utvidede 861kvm store lokaler kan du leie lagerhotell. Du bestemmer selv hvor mye, og hvor lenge du ønsker lagring. Vi har truck, kran-bil, hjullaster slik at vi kan håndtere alle typer av gods.

Vår styrke er Skandinaviske Transporter, men utfører også transporter til alle andre Europeiske land samt USA. Du som kunde tar kontakt med oss og ønsker en transport, vi planlegger da hvilken bil som passer best for oppdraget, og som er nærmest lasteplass. Deretter får sjåføren beskjed om hvor og hva som skal lastes, og utfører oppdraget på en tilfredsstillende måte for deg som kunde, og miljø.

Jan Olaf Olsen Transport er din totale logistikk partner som løser hele transporten fra A til Å inklusive fortolling. Vi kjemper hver dag for å være en bedrift du kan stole på. Kundens inntrykk og fornøyelse er ekstremt viktig for oss.

Ta kontakt med oss

Våre ferdigheter

Vi har spesialisert oss i vårt yrke siden 1995 og vi strever hardt for å holde en god standard, både for oss selv og ikke minst kunden!

Transport
Spesial transport

Har du spørsmål til oss?

Translate »